Magadért sportolj!

Már biztosan sokat hallottál arról, mennyire jó hatással van az egészségedre a rendszeres sport. Mi most bemutatunk neked néhány olyan érvet, ami még több sportolásra buzdít.

Tudtad, például, hogy a sportos külső magabiztosságot sugároz? Aki rendszeresen mozog nem csak a formás külsőjével ér el sikereket, hanem a kitartásával, szorgalmával is, amire a sport megtanította.

Tehát, ha sportolsz valamit, ne hagyd abba, ha viszont még nem sportolsz, még ma kezd el!

Készítettünk neked egy alkalmazást, amivel bátrabban nekikezdhet!

Miért érdemes használni?

Bizonyára láttál már futókat a karjukra rögzített okostelefonnal vagy okos órával edzeni. A többségük nem csak zenehallgatásra használja a telefonját, hanem méri a megtett távot, a lépésszámot és az elégetett kalóriát. Bizonyított tény, hogy a sportolást követően a mért adatok áttekintése fokozza a teljesítményt és motiváló hatású.

A legnevesebb sportmárkák már szinte mind elkészítették a saját alkalmazásukat és egyre több sportoló használja is ezeket kezdő és professzionális szinten egyaránt.

Hogyan működik?

A “Magadértsportolj!” alkalmazás átveszi a telefonod által rögzített aktivitásokat és ezekkel különböző, izgalmas kihívásokat tudsz teljesíteni. A kihívások teljesítéséért virtuális jelvényeket (badge) gyűjthetsz, amelyek segítségével osztályod vagy iskolád számára értékes sporteszközöket nyerhetsz.

Hogyan használd?

Töltsd le ingyen az alkalmazást és csatlakozz az iskolád és profiladataid megadásával!
Facebook és Google fiókoddal is csatlakozhatsz!

Sportolj minél többet és gyűjtsd az aktivitásokat! A már kedvelt sportalkalmazásod adatait is használhatod. Erről bővebben itt olvashatsz!

Válassz a kihívások közül és töltsd fel az aktivitásaidat, teljesítsd a kihívást és gyűjtsd a jelvényeket!

Android készülékek esetén az ingyenesen elérhető Google Fitnesz alkalamazás szükséges az aktivitások átvételéhez.
Apple iOS telefonok esetében az Egészség alkalmazás szükséges az aktivitások átvételéhez.
Részletes használati útmutató

Legújabb kihívások

Töltsd le most! Ingyenesen elérhető!