Lépéssel nyerhetsz

KIHÍVÁS a Budakörnyéki Társulás
tanintézményeknek

Kerüld meg a Földet az iskoláddal az Egyenlítő mentén!

Hívd el barátaidat, családodat, gyűjtsétek a kilométereket tanintézményeteknek, tegyétek meg a leghosszabb távot.

Helye, ideje:

2021. március 01-től június 15-ig bárhol Magyarország területén.

Résztvevők

Az applikációt letöltő diákok, tanárok, egyéb iskolai dolgozók, családtagok, ismerősök a tanintézmény kiválasztásával vehetnek részt a kihívásban. A kihívásban résztvevő Budakörnyéki Társulás illetékességi területén működő tanintézmények: Biatorbágyi Általános Iskola, Biai Református Általános Iskola, Széchenyi István Általános Iskola, Prohászka Ottokár Katolikus Gimnázium, Budajenői Általános Iskola, Nagykovácsi Általános Iskola, Bocskai István Magyar-Német Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Kis-forrás Német Nemzetiségi Általános Iskola, Kossuth Lajos Általános Iskola, Pipacsvirág Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola, Herceghalmi Általános Iskola, Pilisjászfalui Dózsa György Általános Iskola.

A program leírása

A résztvevők letöltik a MASPORT – Magadért Sportolj! applikációt, kiválasztják azt a tanintézményt, amely számára a meghirdetett időtartam alatt folyamatosan gyűjthetik a kilométereket.
Az applikáció tanintézményenként összesíti a megtett távokat.
Az a győztes tanintézmény, amely megérkezik a virtuális célállomásra. Több iskola célba érkezése esetén az egy tanulóra jutó leghosszabb virtuális távolságot teljesítő intézmény lesz a győztes

Regisztráció

A kihívásban való részvétel feltétele a MASPORT – Magadért Sportolj! applikáció letöltése. Az applikáció a Play Áruházból/Apple Storeból tölthető le. Az alkalmazás letöltését követően a profil létrehozásakor kérjük adja meg annak az intézménynek a nevét, amelyikkel részt vesz a kihívásban. Csak így tudja az adott iskolának gyűjteni a kilométereket, így tudja az iskolának rögzíteni a megtett távot.

A kihívásban való részvétel ingyenes!

A kilométerek gyűjtése 2021. március 01-én 0 órától 2021. június 15-én éjfélig lehetséges.

Díjazás

Az iskola egy tanulójára jutó leghosszabb virtuális távolságot teljesítő tanintézmény (az iskola csapata által összesen megtett távolság/az iskola tanulóinak száma) 200.000,-Ft értékű sportszer díjazásban részesül.
Minden további olyan iskola, amely a program során teljesíti a virtuális útvonalat 50.000,- Ft értékű sportszer díjazásban részesül.

Egyebek

A kilométereket gyaloglással, futással, kocogással kell teljesíteni.

Ajánlott viselet: kényelmes, puha talpú cipő/sportcipő, laza, egyetlen testrészt sem szorító ruházat.

A program támogatói a Budakörnyéki Egészségprogram, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Magyar Szabadidősport Szövetség.

Fontos tudnivalók az alkalmazás használatához

1

Első bejelentkezéskor add meg az iskola, vagy felnőtt kategória esetén a településed nevét. Kezdd el beírni és a rendszer listázza a választható lehetőségeket!

2

Az alkalmazás ikonja melett jelenik meg a letárolt lépések és a rögzített méterek száma (pl. 474 db). A plusz gomb megnyomásával tudod hozzáadni a választott kihíváshoz.

3

Az észlelt aktivitásokat a „Hozzáadás” egyenként vagy az „Összes hozzáadása” gomb megnyomásával tudod hozzárendelni a kihíváshoz. Érdemes hetente hozzáadni az aktivitásaidat.

4

Amennyiben nagy számú aktivitást adsz egyszerre a kihíváshoz kis időbe eltelhet, amíg rögzíti a rendszer. Ne zárd be az ablakot amíg a „Sikeres hozzárendelés!” felirat meg nem jelenik.

Videós útmutató

További kérdésed van az alkalmazás működésével kapcsolatban? Itt találod a részletes használati útmutatót.